Over mij

MOMENTS TO BE REMEMBERED

Hi!

Wat leuk dat je mijn website bekijkt!

Zoals de naam van mijn website al doet verklappen, ik ben Marlon van Efferink. Een hele trotse mama van onze lieve zoons Charlie en Bobby. Samen met mijn liefdes, Charlie, Bobby en Frans, woon ik in het mooie Hoenderloo midden op de Veluwe.

Ik word ontzettend blij van de liefde en leg deze prachtige momenten graag vast zoals ze zijn. Bruiloften, loveshoots, zwangerschappen, pasgeboren babytjes en gezinnen vastleggen is toch wel één van de mooiste dingen om te doen.

Moments to be remembered!

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam, vanaf dat moment ben ik ook direct gestart met het fotograferen van bruiloften. Wanneer ik mensen vraag om mijn stijl te omschrijven noemen ze het:  puur, romantisch, kleurrijk, fris en met oog voor detail!

Naast het fotograferen ondernemen wij als gezinnetje graag leuke dingen, ben ik erg graag buiten, ben ik dol op kopjes thee. De geur van gemaaid gras en de geur van het bos als het net geregend heeft maken mij blij. Ook mag Vlieland niet ontbreken in dit lijstje, wat een heerlijk eiland, ik kom hier al van jongs af aan en zou hier ontzettend graag eens een bruiloft vastleggen!

Ik vind het heerlijk om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en te mogen fotograferen. Wie weet zijn jullie wel de volgende.

Liefs en graag tot ziens!