Werkwijze

 

Werkwijze

Bruidsfotografie

Jaaaa gefeliciteerd jullie gaan trouwen! De voorpret kan beginnen, wat gaat de locatie worden, nadenken over styling, het uitzoeken van de jurk en het pak, hoe komt het boeket er uit te zien, en natuurlijk door wie laten jullie de grote dag vastleggen. Mocht mijn werk jullie aanspreken dan kunnen jullie vrijblijvend een mail sturen met informatie en wensen over jullie dag. Als de datum nog niet geboekt is dan zal ik op basis van de hoeveelheid uren die jullie in gedachten hebben een vrijblijvende offerte opstellen. Als dit akkoord is dan kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek jullie wensen, planning en mijn werkwijze bespreken. Als het voor ons beiden klikt en jullie willen mij als fotograaf, dan is na een aanbetaling van 10% de boeking definitief. Uiterlijk twee weken voor de trouwdag dient het resterende bedrag te worden voldaan.

Als de grote dag is aangebroken en het klaarmaken begint -wat ik altijd een erg mooi moment vind- maak ik foto’s van het opmaken het doen van het haar maar ook van de sieraden, ringen, schoenen, parfum en natuurlijk de jurk voordat hij word aangetrokken. Een mooie lichte plek zodat ik dit met genoeg daglicht kan vastleggen en waar er ook nog ruimte is om er omheen te lopen is altijd fijn.

De jurk eenmaal aan en het moment van de first look is aangebroken. Jullie gaan elkaar voor het eerst zien en dat is een bijzonder mooi moment. Wordt de bruid thuis opgehaald bij de voordeur of zien jullie elkaar voor het eerst op een prachtige plek in het bos. Er zijn een hoop gave plekken te bedenken voor de first look.

Geniet van al deze momenten, maar ook vooral van elkaar. Ik leg alles vast zoals het gebeurd en ga dus heel observerend te werk. Jullie zullen geen last van mij hebben en hoeven zeker niet constant op mij te letten of in de camera te kijken.

Tijdens de shoot van jullie samen op de dag zou het fijn zijn om zo’n 1-1,5 uur de tijd te hebben. Dit is fijn voor jullie om even een moment voor jezelf te hebben en te genieten, maar ook zeker fijn voor mij zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de locatie en ons niet hoeven te haasten. Maken jullie gebruik van een binnenlocatie *? Zorg dan dat het een ruimte is waar voldoende daglicht aanwezig is.

* Het weer valt helaas niet te sturen, we kunnen natuurlijk de regen trotseren –wat ook erg gaaf is- met een stel regenlaarzen aan en paraplu’s maar het zou ook erg fijn zijn als er een binnenlocatie is waar we deze dag terecht kunnen om de foto’s te maken.

Love-, familie- en zwangerschapsshoots

Voor deze shoots nemen we zo’n 1-1,5 uur de tijd we hebben dan alle tijd om op ons gemakje mooie foto’s te maken op een plek die jullie zelf hebben uitgezocht –een prachtige plek in de natuur of misschien juist in een mooi oud gebouw, alles kan-. Komen jullie er niet uit dan kan ik natuurlijk altijd meedenken om een locatie te vinden. Het kan ook erg mooi en fijn zijn om de foto’s in jullie eigen huis te maken. Thuis is een plek wat veel over jullie zegt en je voelt je er op je gemak. Het is wel belangrijk dat er voldoende daglicht aanwezig is in huis als jullie de shoot thuis zouden willen doen. Stuur gerust een mail met jullie ideeën!

Newbornshoot

Tijdens een newbornshoot nemen we alle tijd om jullie en jullie pasgeboren kleintje op de foto te zetten. Bij deze shoot kom ik bij jullie thuis fotograferen een veilige plek waar jullie je allemaal op je gemak voelen en wat iets over jullie verteld. De kleine handjes, gaapjes en slaapjes alles wat in dit prille leventje naar voren komt. Genieten van elkaar, het pure en het liefdevolle dat is wat ik graag vast leg in deze bijzondere tijd van jullie leven. Neem gerust contact op en wie weet fotografeer ik binnenkort jullie prachtige gezinnetje.