FAQ

FAQ Marlon van Efferink - Bruidsfotograaf22

FAQ

Kunnen we voor de bruiloft afspreken?
Absoluut! Tijdens een kennismakingsgesprek hier in het gezellige Ermelo of eventueel via skype kunnen we kennis maken en het hebben over oa. jullie wensen, de grote dag en mijn werkwijze.
Wat voor materiaal gebruik je?
Ik fotografeer met een Nikon D800, daarnaast heb ik altijd een back-up camera mee.
De lenzen die gebruik zijn de Nikkor 35mm f/1.8, Nikkor 85mm f/1.4, 70-200mm f/2.8, Nikkor 18-35mm f/3.5-4.5 en de Tamron 90mm f/2.5
Wat is inbegrepen bij de prijs? (bruiloft)
Een kennismakingsgesprek, 150 zorgvuldig uitgezochte en bewerkte beelden (bij 6 uur fotografie) op USB op hoge resolutie, binnen een week een preview en korting op een loveshoot, welke jullie bijvoorbeeld zouden kunnen gebruiken voor op de trouwkaartjes.
Wat te doen bij slecht weer?
Het is raadzaam om van te voren al een binnenlocatie te hebben geregeld/in gedachten te hebben waar we terecht kunnen bij slecht weer. Jullie mogen deze locatie zelf aandragen, we kunnen natuurlijk altijd overleggen of dit een geschikte plek is. Let er wel op dat er voldoende daglicht aanwezig is bij deze locatie.
Hoe lang moeten we rekenen voor de fotosessie tijdens de grote dag?
Zo’n 1 tot 1,5 uur en dit is exclusief de reistijd naar de locatie. Dit is fijn voor jullie om even een moment voor jezelf te hebben en te genieten, maar ook zeker fijn voor mij zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de locatie en ons niet hoeven te haasten.
Wij wonen niet in de buurt van Ermelo, kom je dan wel fotograferen?
Natuurlijk, ik rij heel het land (en daarbuiten) door. Het reizen is gelukkig geen probleem ik heb een auto tot mijn beschikking.
Neem je zelf je eten mee?
Ik zorg dat ik zelf altijd wat te eten en drinken bij me heb, zodat ik me even op kan laden. Maar het zou erg fijn zijn als ik tijdens de maaltijd een vorkje mee kan prikken, dit is voor mijn energie een goede boost. Het is helemaal prima om rustig ergens apart te zitten terwijl jullie met de daggasten aan het eten zijn. Het hoeft natuurlijk geen drie gangen maaltijd te zijn.
Wat als je ziek bent?
Als dit zo mocht zijn, hoewel ik niet erg vaak ziek ben, dan zal ik er alles aan doen om gewoon aanwezig te kunnen zijn. Maar mocht dit echt niet lukken dan is er altijd een collega fotograaf die ik op zou kunnen trommelen om jullie dag vast te komen leggen.
Kunnen we naast de selectie bewerkte foto’s ook de rest van de foto’s ontvangen?
Nee dit is geen mogelijkheid, de beelden die jullie ontvangen heb ik zorgvuldig uitgezocht en bewerkt en deze bieden een volledig beeld van jullie grote dag. De beelden ontvangen jullie als hoge resolutie JPEG bestanden.
Nog vragen?
Vraag maar raak, mail mij op info@marlonvanefferink.nl of neem contact op via het contact formulier.